STRIKKEBLOGG??


En strikkeblogg? Enda en strikkeblogg? Er ikke det, liksom, sååå 2013??

Mye mulig det, men etter å ha hatt en egen garnbutikk God som Ull i ett års tid merker jeg at det er så mye jeg har lyst til å fortelle om det garnet jeg har, og om det jeg og dere andre bruker det til! Så min begrunnelse for å starte en blogg, og min plan fremover, er å ha et sted hvor jeg kan fortelle mer om garn, produsenter, pinner, økologi, strikkemetoder, gratis mønstre, bomull, strikkedesignere, strikking, alpakka, osv osv . Kanskje jeg til og med kan gi leserne litt inspirasjon?

Jeg kan jo starte med å si at 2015 har vært litt av et garn-eventyr! Fra å ha et rimelig greit personlig lager med garn av ymse billige og mer eksklusive garnnøster, til å ha hyller og kasser stablet på soverommet med de mest fantastiske fargekombinasjoner!! Gleden ved å bare stå å glo på dem er ubeskrivelig :)

Her er par glimt fra oppstarten for et år siden:

Det var flere i familien som var glad for å få God som Ull i hus.

Etter hvert som året har gått har jeg utvidet garnbutikken med flere typer og farger.

Man må ha orden i sakene.

Interessen for God som Ull både på facebook og Instagram har vært fantastisk det første året. Instagram-kontoen rundet 800 følgere før nyttårsaften!

Nylige innlegg
Arkiv
Stikkord