Koftevåren er her!

27/3/2016

Nå er det vår, og jeg gleder meg til å kunne sitte ute i hagen i strikkejakke! Jeg har et par favoritter, men også en veeeeldig lang ønskeliste.

 

Her kommer et par raskstrikka favoritter i Peruvian Highland Wool. Dette garnet fra Filcolana finnes i skikkelig mange fine farger og med strikkefasthet på 16-20 på pinne 4-5 går det unna.


 

 

RETROJAKKEN - av Kristin Wiola Ødagard

 

Denne fargerike koften er allerede strikket i utallige varianter, men muligheten til å vælge personlige farger og gjøre den til en helt personlig variant gjør at den ligger høyt oppe på min strikkeliste. Jeg har planer om en kort variant med lang vrangbordt i livet, kanskje litt inspirert av denne?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BIRDIE  FAIR ISLE CARDIGAN – av  Hannah Fettig

 

Denne er simpelthen bare fantastisk!! I tillegg kjøpes oppskriften i en e-bok (knitbot yoked) med 5 mønstre, hvor de andre 4 også er superfine :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SAFFRAN CARDIGAN – av Nicolina Lindsten

 

En barnejakke sniker seg inn på listen, siden den både er nydelig og ser kjekk ut å strikke.  Den finnes i størrelsene nyfødt til 14 år og kan kjøpes hos docksjö

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 KRISTINEHAMN – av Karin Weststrand

 

Denne har jeg planlagt siden jeg så de første bildene på Instagram. Jeg har både mønster og garn liggende, så tro om dette ikke blir første jakke på pinnene??

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DESERT ROSE – av ”Amanita” Agata Mackiewicz

 

Her er en cardigan man kan krype inn i, samtidig som den ser super elegant ut!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FEBRUARY LADY SWEATER – av Pamela Wynne (flintknits)

 

Her er et bilde av den jeg strikket til meg selv i 2009, og jeg bruker den mest av alle strikkeplagg jeg har. Så denne tror jeg  at jeg vil ha i to andre farger også, kanskje gul og mørkerød?

 

Mønsteret er gratis og er basert på Elisabeth Zimmermans klassiske “Baby Sweater on Two Needles” fra den legendarisk boken Knitter’s Almanac.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da har jeg nevnt et par av mine favoritter. Jeg blir superglad hvis dere andre har lyst til å dele favorittene deres med meg i en kommentar under! Sharing is caring :-)

 

God Påske!

 

 

 

 

Please reload

Nylige innlegg

March 27, 2016

December 31, 2015

Please reload

Arkiv
Please reload

Stikkord
Please reload

KONTAKT MEG
christine@godsomull.com

  • Facebook Clean Grey

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

FINN OSS PÅ RAVELRY

  • Ravelry logo rund.png

NYHETSBREV

© 2014 God som ull